ponedeljak, 3. septembar 2018.  15:59h
Pročitano 997 puta

Gradsko veće o poslovanju javnih preduzeća u prvoj polovini godine

Na 193. sednici Gradsko veće Grada Pančeva usvojilo je Informaciju o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti programa poslovanja javnih preduzeća čiji je osnivač Grad za period od 1. januara do 30. juna 2018. godine.

Gradsko veće u Pančevu Gradsko veće u Pančevu Pančevo.MOJKraj.rs

Gradsko veće usvojilo je Izveštaj o realizaciji Plana kapitalnih investicija, infrastrukturnog opremanja i investicionog održavanja grada Pančeva od 2015. do 2017. godine

Gradsko veće je usvojilo i Izmene Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Grejanje“ sa Finansijskim planom za ovu godinu.

Usvojena je i Odluka o raspodeli dobiti Nadzornog odbora Javnog preduzeća „Gradska stambena agencija“.

Gradsko veće usvojilo je i Predlog zaključka o prihvatanju teksta Aneksa Ugovora o uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta.

Članovi Gradskog veća usvojili su i predlog o prihvatanju teksta za javnu nabavku kako bi se realizovao projekat Izrada projektno-tehničke dokumentacije za izvođenje radova na izgradnji vodovoda i fekalne kanalizacijesa priključcima za planirane objekte, na području „Hipodrom“.

Doneta je i odluka da Grad Pančevo učestvuje na konkursu za dodelu bespovratnih sredstava AP Vojvodine za poboljšanje položaja Roma.

Nadzorni odbor Javno komunalnog preduzeća za prevoz putnika „Autotransport Pančevo“ (ATP), usvojio je novi cenovnik pojedinačnih i mesečnih karata. 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00