ponedeljak, 27. avgust 2018.  13:46h
Pročitano 1051 puta

Omladinsko udruženje Banatski Brestovac realizuje projekat "Ne lomi, trebaće ti!"

Postavljanjem kanti za smeće na više lokacija u Banatskom Brestovcu otpočela je ralizacija projekta „Ne lomi, trebaće ti!“. 

Na kantama su postavljene table na kojima je ispisana poruka „Ne lomi, trebaće ti!“ Na kantama su postavljene table na kojima je ispisana poruka „Ne lomi, trebaće ti!“ flajer

Projekat ima za cilj obrazovanje u oblasti ekologije i sprečavanje lomljenja i uništavanja kanti za otpad, a realizuje ga Omladinskog udruženje Banatski Brestovac. Na kantama su postavljene table na kojima je ispisana poruka „Ne lomi, trebaće ti!“.  Veliki broj kanti svake godine se uništava i polomi, kako u Banatskom Brestovcu, tako i na teritoriji celog grada Pančeva. 

Na ovaj način članovi Omladinskog udruženja žele da skrenu pažnju neodgovornim sugrađanima da ne lome kante. 

 

IMG 8068

 

Predsednik Omladinskog udruženja, Miloš Janković, rekao je da će se i  u narednom periodu  realizovati slični projekti.

S obzirom na to da veliki broj kanti bude polomljen na godišnjem nivou u Banatskom Brestovcu i na celoj teritoriji grada Pančeva, na ovaj način želimo da skrenemo pažnju nemarnim građanima da ne lome kante. Uz pomoć JKP „Kombrest“ kante su postavljene i u narednom periodu JKP „Kombrest“ će voditi računa o njima i redovno ih održavati. Nas u narednom periodu očekuje i edukacija mladih na temu ekologije i realizovanje sličnih projekata. Zahvaljujemo se svima koji su nas podržali i verujemo da će tako biti i u budućnosti, rekao je Janković.

U narednom periodu nastaviće se realizacija projekta koja obuhvata edukativne tribine o ekologiji.

Projekat je sufinansirao Grad Pančevo.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00