ponedeljak, 13. avgust 2018.  13:57h
Pročitano 2647 puta

Uručene nagrade najboljim studentima grada Pančeva

U Gradskoj upravi u Pančevo danas su uručene nagrade najboljim studentima i studentkinjama grada Pančeva, za postignute rezultate tokom školovanja i obrazovanja, za školsku 2017/18. godinu.

Nagrade je ove godine dobilo 18 studenata s teritorije Pančeva Nagrade je ove godine dobilo 18 studenata s teritorije Pančeva Pančevo.MOJKraj.rs

Regionalni centar za talente „Mihajlo Pupin“ Pančevo je, u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Pančeva i Sekretarijatom za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave grada Pančeva, kreirao i objavio Javni poziv za dodelu nagrada najboljim studentima i studentkinjama grada Pančeva, za postignute rezultate tokom školovanja i obrazovanja, za školsku 2017/18. godinu.

 

0 studenti 2018 pvo

 

To su studenti koji su školske 2017/18. godine prvi put upisali završnu godinu studija na fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija (u četvorogodišnjem i dužem trajanju studija – drugi stepen studija po Bolonjskom sistemu školovanja), koji su tokom svih godina studiranja imali prosečnu ocenu najmanje 9, državljani su Republike Srbije i imaju prebivalište na teritoriji grada Pančeva i koji su učestvovali u radu Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“ Pančevo.

Za ovu namenu izdvojena su sredstva u iznosu jednakom prošlogodišnjem, odnosno 30.000 dinara po studentu (ukupno 540.000 dinara za 18 studenata koji su ove godine ispunili uslove Javnog poziva). 

Prisutne je pozdravio i čestitao na ostvarenom uspehu, gradonačelnik grada Pančeva, Saša Pavlov.

Danas smo se okupili ovde kako bismo zajedno poslali jednu simboličnu poruku mladima, a to je da odgovorno i vrlo ozbiljno pristupanje zadatim obavezama predstavlja najbolji put da se slede postavljeni ciljevi. Želimo da pošaljemo poruku da Grad Pančevo to prepoznaje i podstiče. Nadam se da će vam nagrada značiti u materijalnom smislu i da vam je, pre svega, podstrek i podrška za dalje. Obrazovanje je jedan od prioriteta lokalne samouprave kada je reč o brizi o mladima, baš kao i zapošljavanje. I zato Grad Pančevo nastoji da stvori stimulativno poslovno okruženje, kako bi odgovorio na radne i profesionalne potrebe mladih Pančevki i Pančevaca. U našem gradu ima mnogo talentovanih i uspešnih ljudi i nama je cilj da se, ukoliko je moguće, ostvarite u Pančevu. Čestitam vam na dosadašnjem uspehu i rezultatima i želim vam da nastavite da ih nižete i da ne odustajete od svojih ambicija, da postignete ono što ste naumili, da i nakon završetka studija nastavite da se usavršavate, da nađete zaposlenje i ostvarite se i profesionalno i privatno, rekao je Saša Pavlov.

Nagrade su dobili:

Nemanja Stokrp – Filozofski fakultet prosečna ocena 9,56;
Katarina Knežević – Mašinski fakulte 9,20;
Saša Pančevački – Medicinski fakultet 9,37;
Aneta Kartali – Elektrotehnički fakultet 9,22;
Luka Bulatović – Elektrotehnički fakultet 10;
Sanja Petrovski – Fakultet političkih nauka 9,76;
Vladimir Mitrović – Pravni fakultet 9,58;
Andrijana Simjanovski – Geografski fakultet 9,03;
Tamara Stokić – Rudarsko-geološki fakultet 9,92;
Milica Gruičić – Arhitektonski fakultet 9.13;
Medar Jelena – Filozofski fakultet 9;
Ljubica Mijatović – Šumarski fakultet 9,11;
Vanja Velisavljev – Fakultet primenjenih umetnosti 9,04;
Stefan Šušnjar – Elektrotehnički fakultet 10;
Kristina Krstić – Filološki fakultet 9,26;
Dragana Ristić – Filozofski fakultet 9,60;
Tisa Jukić – Fakultet muzičke umetnosti 9,11; i
Miljana Mićović – Učiteljski fakultet 9,32.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00