sreda, 8. avgust 2018.  17:45h
Pročitano 1759 puta

Na 9. Eko regati Tamiš učestvovaće 37 plovila

Sa pančevačke Gradske plaže, u petak, 17. avgusta, devetu godinu za redom krenuće Eko regata Tamiš, jedna od tradicionalnih gradskih manifestacija.

Učešće je potvrdilo 37 plovila i više od stotinu ljubitelja reke Učešće je potvrdilo 37 plovila i više od stotinu ljubitelja reke Grad Pančevo

Iz našeg grada će produžiti za Opovo, zadržavajući se u Jabuci, a potom će ploviti ka Glogonju, gde će regataši ostati na noćenju. 

Sutradan, u subotu, 18. avgusta, Eko regata će proći kraj Sefkerina do Opova, odakle će se nakon prigodnog muzičkog i sportskog programa, u nedelju, 19. avgusta, vratiti u Pančevo, sa usputnim zadržavanjem u Jabuci. Sve vreme plovidbe, regataši će čistiti priobalje od reciklabilnog plutajućeg otpada. 

Od 16. jula ove godine, kada je počela prijava, učešće je potvrdilo 37 plovila i više od stotinu ljubitelja reke. Na regati će, pored pančevačkih nautičarskih posada, kao i katamarana „Panuka“ Turističke organizacije Pančevo, učestvovati i posade iz Jabuke, Ritopeka, Vinče, Beograda i Zemuna.

Pripreme se odvijaju u skladu sa planiranim rokovima i aktivnostima, a sugrađane pozivamo da svojim prisustvom uveličaju polazak regataša, u petak, 17. avgusta, u 10 sati, na pančevačkoj Gradskoj plaži, navodi se u saopštenju iz Gradske uprave Pančevo.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00