petak, 20. jul 2018.  16:45h
Pročitano 1361 puta

Produžen rok za prijavljivanje za specijalističke IT obuke

Produžen je rok za prijavljivanje za besplatne specijalističke informatičke obuke. 

sala u Nacionalnoj službi za zapošljavanje u Pančevu sala u Nacionalnoj službi za zapošljavanje u Pančevu Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

Svi kandidati zainteresovani za uključivanje u obuke mogu se prijaviti do 25. jula, isključivo preko sajta www.itobuke.rs koji je korisnicima dostupan 24 sata dnevno, svim danima, uključujući i subotu i nedelju. 

Mr Đorđe Lukač, direktor filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u Pančevu kaže da je dobro poznato da budućnost pripada IT sektoru i da IT stučnjaci imaju najviše mogućnosti za zapošljavanje na tržištu rada u Srbiji, ali i širom sveta.

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje atraktivne obuke koje će vam obezbediti neophodna znanja i veštine za rad u IT sektoru: Java programiranje, izrada veb-aplikacija, PHP i .Net programiranje... Ovo su samo neki od programa koje smo obezbedili za svoje korisnike kako bi lakše našli posao, kaže direktor Lukač.

Svoje programe obuka Nacionalna služba za zapošljavanje je uskladila sa potrebama tržišta rada. U planu je izvođenje specijalističkih informatičkih obuka u 10 gradova širom Srbije, u koje će, u okviru prvog ciklusa koji će početi u septembru, biti uključeno 775 polaznika. 

Prijave će biti otvorene na sajtu: www.itobuke.rs, od 9. do 25. jula. Uslov je da su kandidati na evidenciji nezaposlenih Nacionalne službe za zapošljavanje, da imaju najmanje završenu srednju četvorogodišnju školu, sklonosti za informatičko programiranje, da poznaju rad na računaru i engleski jezik najmanje na A2 nivou.

Za više informacija obratite se svom savetniku za zapošljavanje ili pratite sajt www.nsz.gov.rs, gde ćete redovno dobijati sve informacije o ovom programu.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00