nedelja, 15. jul 2018.  20:36h
Pročitano 2096 puta

Konkurs za paket građevinskog materijala za izbegle i raseljene

Povereništvo za izbeglice grada Pančeva i Komisija za dodelu građevinskog materijala za rešavanje stambenih potreba izbeglica objavili su konkurs u okviru koga se može dobiti paket građevinskog materijala. 

Krajnji rok za prijavu je 1. avgust ove godine Krajnji rok za prijavu je 1. avgust ove godine ilustracija

U okviru ovog konkursa biće dodeljeno najmanje osam paketa građevinskog materijala.

Javni poziv za dodelu paketa građevinskog materijala za poboljšanje uslova stanovanja izbeglica u okviru Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji, objavljen je 2. jula na oglasnim tablama Grada Pančeva, mesnih zajednica, na internet prezentaciji grada Pančeva i Komesarijata za izbeglice i migracije.

Krajnji rok za prijavu je 1. avgust ove godine.

Pomoć je bespovratna i odobrava se u građevinskom materijalu neophodnom za obezbeđivanje osnovnih uslova stanovanja, i to u minimalnom iznosu od 4.500 evra, odnosno u maksimalnom iznosu do 9.000 evra, sve u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan konverzije, po porodičnom domaćinstvu.

Pomoć se dodeljuje za završetak započete gradnje ili adaptaciju neuslovnih stambenih objekata i to: za izgradnju/rekonstrukciju noseće konstrukcije (zidovi, krovna konstrukcija), hidroizolaciju pregradnih zidova, izgradnju/dogradnju sanitarnog čvora, ugradnju/zamenu zidnih i podnih obloga, stolarije, malterisanje i uvođenje/zamenu elektro i vodovodnih instalacija, fasade i druge radove neophodne za dovršetak gradnje ili adaptaciju kojom bi se nepokretnost dovela u stanje u kojem obezbeđuje osnovne životne uslove za upotrebu i stanovanje.

Kompletan tekst konkursa možete pročitati na sajtu Grada Pančeva

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00