petak, 6. jul 2018.  20:48h
Pročitano 760 puta

Stefan Mihajlov iz Dinama na Prvenstvu Evrope

Stefan Mihajlov iz pančevačkog Atletskog kluba Dinamo od 5. do 8. jula učestvuje na najvažnijem takmičenju za mlađe juniore u ovoj godini, na Prvenstvu Evrope za mlađe juniore u Đeru u Mađarskoj.

Stefan Mihajlov je jedan od najperspektivnijih sprintera Srbije i predvodnik je jedne izuzetno talentovane sprinterske grupe od koje se mnogo očekuje Stefan Mihajlov je jedan od najperspektivnijih sprintera Srbije i predvodnik je jedne izuzetno talentovane sprinterske grupe od koje se mnogo očekuje Privatna arhiva

Uslov za učešće bile su izuzetno jake norme tako da je na takmičenju u Đeru bila samo elita mlađih juniora.

Čast da brani boje našeg grada Pančeva, atletskog kluba Dinamo i Republike Srbije imao je Stefan Mihajlov. On je nastupio u trci na 100m. Istrčao je odličnu trku 11,23 ali moramo istaći uz vrlo jak vetar u grudi od 2m/sec. Opravdao je svoje prvo učešće na ovako velikom takmičenju. Ostaje samo mali žal zbog jakog vetra u njegovoj kvalifikacionoj grupi koji ga je sprečio da bude polufinalista, kaže njegov trener Ljupčo Cvetkoski.

Stefan Mihajlov je jedan od najperspektivnijih sprintera Srbije i predvodnik je jedne izuzetno talentovane sprinterske grupe od koje se mnogo očekuje.

Sve pohvale od mene kao trenera za Stefanove nastupe u celokupnoj dosadašnjoj sezoni 2018. godine, zaključio je trener Ljupčo Cvetkoski.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00