petak, 6. jul 2018.  20:39h
Pročitano 1894 puta

Počinju prijave za informatičke obuke Službe za zapošljavanje

Nacionalna služba za zapošljavanje organizovaće atraktivne obuke koje će nezaposlenima obezbediti neophodna znanja i veštine za rad u IT sektoru: Java programiranje, izrada veb-aplikacija, PHP i .Net programiranje... 

Prijave će biti otvorene na sajtu: www.itobuke.rs, od 9. do 22. jula Prijave će biti otvorene na sajtu: www.itobuke.rs, od 9. do 22. jula www.pixabay.com

Ovo su samo neki od programa koje smo obezbedili za svoje korisnike kako bi lakše našli posao. Dobro je poznato da budućnost pripada IT sektoru i da IT stučnjaci imaju  najviše mogućnosti za zapošljavanje na tržištu rada u Srbiji, ali i širom sveta, navodi se u saopštenju za medije.

Nacionalna služba za zapošljavanje je svoje programe obuka uskladila sa potrebama tržišta rada. U planu je izvođenje specijalističkih informatičkih obuka u 10 gradova širom Srbije, u koje će, u okviru prvog ciklusa koji će početi u septembru, biti uključeno 775 polaznika. 

Prijave će biti otvorene na sajtu: www.itobuke.rs, od 9. do 22. jula. Uslov je da su kandidati na evidenciji nezaposlenih Nacionalne službe za zapošljavanje, da imaju najmanje završenu srednju četvorogodišnju školu, sklonosti za informatičko programiranje, da poznaju rad na računaru i engleski jezik najmanje na A2 nivou.

Za više informacija obratite se svom savetniku za zapošljavanje ili pratite sajt www.nsz.gov.rs, gde ćete redovno dobijati sve informacije o ovom programu.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00