utorak, 3. jul 2018.  19:03h
Pročitano 923 puta

Za izgradnju dela vodovodne mreže na Novoseljanskom putu Grad će konkurisati kod Pokrajine

Na sednici Gradskog veća usvojen je predlog da Grad Pančevo učestvuje na Javnom konkursu uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine za Izgradnju dela vodovodne mreže duž Novoseljanskog puta. 

Zgrada Gradske uprave Pančevo Zgrada Gradske uprave Pančevo Pančevo.MOJKraj.rs

Tatjana Medić iz Sekretarijata za privredu kaže da je cilj projekta da druga faza radova bude realizovana, a vrednost zajedno sa PDV-om je 5 miliona 297 hiljada . 

Grad će obezbediti jedan deo sredstava, odnosno 16 odsto sredstava tako da predlažemo da grad iz budžeta grada Pančeva izdvoji 881 hiljadu dinara. Uprava za kapitalna ulaganja obezbediće 4 miliona 409 hiljada dinara, objasnila je Medić.

Na sednici Gradskog veća jednoglasno usvojena odluka Javno komunalnog preduzeća „Grejanje“ koje je u 2017. godini ostvarilo dobit od 100 miliona i 302 hiljade dinara da 50 odsto sredstava bude uplaćen u budžet grada. Od presotalih 50 posto formiraće se statutarne rezerve preduzeća. I JKP BNS iz Banatskog Novog Sela je iskazalo dobit po završnom računu, ali će svoju dobiti iskoristiti za nabavku nedostajuće opreme.

Članovi Gradskog veća na sednici usvojili su Nacrt Odluke o ekonomskoj najnižoj ceni po kojoj se taksi prevoz putnika mora obavljati na teritoriji grada Pančeva.

Odlukom članova Gradskog veća 19. Međunarodni moto skup proglašen je gradskom manifestacijom. Moto skup biće održan od 20. do 22. jula, a biće organizovan u partnerstvu s Turističkom organizacijom Pančevo. Moto skup biće održan na delu tamiškog keja, nedaleko od Doma vojske.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00