petak, 29. jun 2018.  17:34h
Pročitano 2309 puta

Održana izborna skupština Crvenog krsta Pančevo

Na Izbornoj sednici Skupštine Crvenog krsta Pančevo, održanoj danas, izabrani su novi članovi Upravnog odbora ove organizacije i predstavljen je plan akcija Crvenog krsta Srbije za period od 2018. do 2022. godine.

U Crvenom krstu u Pančevu održana je izborna skupština na kojoj su izabrani novi upravljački organi ove humanitarne organizacije U Crvenom krstu u Pančevu održana je izborna skupština na kojoj su izabrani novi upravljački organi ove humanitarne organizacije Pančevo.MOJKraj.rs

Pre toga Đura Bugarski, dosadašnji sekretar Crvenog krsta Pančevo izvestio je delegate na izbornoj skupštini o aktivnostima Crvenog krsta za period od 2014. do 2018. godine.

 

Djura Bugarski podnosi izvestaj o radu od 2014 do 2018

 

Za predsednika Crvenog krsta Pančevo ponovo je izabran dr Milan Kovijanić koji je ujedno i predsednik Upravnog odbora, a za potpredsednika dr Zoran Nedić. Za članove Upravnog odbora u naredne četiri godine izabrani su Mira Jovanović, dr Jelena Pešić, Osman Hamzagić, Dragana Vickov, Dobrila Jovanović, Violeta Jovanov Peštanac i Đura Bugarski.

Predstavnici Skupštine Crvenog krsta Vojvodine iz Pančeva biće dr Milan Kovijanić i dr Radmila Railić Ristovska.

 

IMG 20180629 121702

 

Izbornoj sednici Skupštine Crvenog krsta prisustvovale su i Simka Somer, potpredsednica Crvenog krsta Srbije i Lidija Ric Rihter, sekretarka Crvenog krsta Vojvodine.

Na sednici Skupštine Crvenog krsta dosadašnjem sekretaru Đuri Bugarskom uručen je prigodan poklon zbog odlaska u invalidsku penziju.

 

poklon djuri bugarskom za odlazak u penziju

 

Članovi Skupštine informisani su da će od 1. jula 2018. godine poslove sekretara Crvenog krsta Pančevo obavljati Milica Todorović.

 

0 Milica Todorovic novi sekretar Crvenog krsta Pancevo se obraca delegatima na Skupstini

 

Nakon sednice Skupštine održana je i konstitutivna sednica novog Upravnog odbora koji je između ostalog imenovao sekretara Crvenog krsta Pančevo.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(8 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00