četvrtak, 28. jun 2018.  10:33h
Pročitano 1172 puta

Čitalački klub za mlade koji imaju teškoće u čitanju

Čitalački klub za mlade koji imaju teškoća u čitanju i razumevanju književnog teksta Gradske biblioteke Pančevo održao je, u utorak, 26.  juna, prvu „radionicu“ – „Zagrljaj knjige: Prolog“.

Prva radionica Čitalačkog kluba za mlade koji imaju teškoća u čitanju i razumevanju književnog teksta Gradske biblioteke Pančevo Prva radionica Čitalačkog kluba za mlade koji imaju teškoća u čitanju i razumevanju književnog teksta Gradske biblioteke Pančevo Gradska Biblioteka

Ona je imala ulogu uvoda (kao u književnom delu) i nastojala da pruži članovima Kluba najbitnije informacije u vezi sa Čitalačkim klubom i pomogne im da razumeju dalji tok radnje. 

Upoznali smo sebe iz pozicije čitalaca umetničkih i kulturnih sadržaja, dodali našem svetu malo muzike, boje, reči, osmeha... Pokušali da već na ovom sastanku pomognemo jedni drugima da se setimo nekih dobrih knjiga sa kojima vredi biti u čvrstom zagrljaju ovog leta, a i mnogo duže, objasnila je Milica Matijević, bibliotekarka u Biblioteci „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu, koja je vodila „radionicu“.

Odeljenje za komunikacije i inkluziju Gradske biblioteke Pančevo realizuje aktivnosti novosnovanog Kluba u saradnji sa Centrom za kulturu i ekologiju PanArt, Udruženjem „Na pola puta“, MNRO i ŽMIG, a uz podršku Ministarstva kulture Srbije i Grada Pančeva.

Autor:  PR saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00