ponedeljak, 25. jun 2018.  20:57h
Pročitano 2130 puta

Obaveštenje o upisu dece u privatni vrtić

Gradska uprava grada Pančeva - Sekretarijat za javne službe i socijalna pitanja obaveštava građane čija deca se nalaze na listi čekanja za upis u Predškolsku ustanovu „Dečja radost“ Pančevo ili na listi čekanja za upis u vrtićima u osnovnim školama u naseljenim mestima grada Pančeva da će i ove godine moći da koriste usluge privatnog vrtića.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti telefonom na broj: 308-871 Sve dodatne informacije mogu se dobiti telefonom na broj: 308-871

U pitanju je realizacija Odluke o pravu na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice na teritoriji grada Pančeva.

Počev od 26. juna u navedenim ustanovama građani mogu da preuzmu potvrde da je njihovo dete na listi čekanja.

Sa navedenom potvrdom, građani mogu od 28. juna (četvrtak) u Predškolskoj ustanovi "Kefalica" Pančevo, Ulica Svetozara Miletića, broj 17, dobiti potvrdu da se njihovo dete može upisati u ovu ustanovu (najviše do desetoro dece).

Nakon pribavljanja obe potvrde, građani mogu, počev od 29. juna, podnositi zahtev za ostvarivanje prava sa drugom dokumentacijom, u Uslužnom centru Gradske uprave grada Pančeva, u kancelariji broj 21.

Obrazac zahteva može se preuzeti na sajtu grada Pančeva ili u Uslužnom centru.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti telefonom na broj: 308-871, a lice zaduženo za kontakt je Dragana Dačić u Sekretarijatu za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave grada Pančeva.

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00