subota, 16. jun 2018.  19:49h
Pročitano 991 puta

Stručni skup: Bezbednost privrednih subjekata i lokalne samouprave

U sedištu Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga 14. juna organizovan je stručni skup na temu Bezbednost privrednih subjekata i lokalne samouprave.

Danijela Lončar načelnica Južnobanatskog okruga i Marko Ćulibrk, direktor Komore u Pančevu Danijela Lončar načelnica Južnobanatskog okruga i Marko Ćulibrk, direktor Komore u Pančevu J.B.O.

Stručni skup imao je za cilj da se učesnici upoznaju sa obavezama koje proističu iz Zakona o vanrednim situacijama i važećih pravilnika, kao i na koji način njihova primena doprinosi bezbednosti privrednih subjekata, građana i organa lokalne samouprave, kada su u pitanju razne vrste opasnosti.

Učesnici su imali priliku da se upoznaju i sa metodologijom za procenu rizika koja je ujedno i propisana metodologija za kategorizaciju štićenih objekata i izradu Akta o proceni rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja.

 

0 komora sastanak

 

Sastankom su predsedavali Danijela Lončar, načelnica Južnobanatskog upravnog okruga i dr Marko Ćulibrk, direktor pančevačke komore.

Autor:  M.S.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00