ponedeljak, 11. jun 2018.  15:35h
Pročitano 13932 puta

Darko traži tajanstvenu Pančevku s najlepšim osmehom na svetu koju je upoznao na liniji 16 u Beogradu

Romantika i dalje postoji među mladima, a Darko iz Vršca to potvrđuje. Iako ste mislili da ovakve priče možete videti samo u romantičnim filmovima, ona se desila u Beogradu u gradskom autobusu.

Na slici je Darko Feher iz Vršca, mladić koji se nada novom susretu s tajanstvenom Pančevkom koju je upoznao u gradskom autobusu Na slici je Darko Feher iz Vršca, mladić koji se nada novom susretu s tajanstvenom Pančevkom koju je upoznao u gradskom autobusu Privatna arhiva

A počinje ovako: Slučajni susret na autobuskom stajalištu između nje i njega, ulaze u isti autobus, spontano počinje razgovor a on vidi samo njen osmeh. Zaboravi da joj kaže ime, ne zna ni njeno, osim da je iz Pančeva. I počinje potragu za najlepšim osmehom na svetu, koji se ne zaboravlja.

Ozbiljni smo. Uverio nas je i on koji već sedam dana na sve moguće načine pokušava da dođe do tajanstvene devojke, postavlja oglas po fejsbuk grupama, zove telefonom medije ne bi li mu pomogli u potrazi. Mi smo pristali da okušamo sreću.

Darko Feher iz Vršca, u sredu, 6. juna na autobuskom stajalištu Trg republike, linija broj 16, oko 14 časova, u prolazu rancem zakači jednu devojku. 

Okrenem se, izvinim i stanem malo dalje. Onda se setim da nisam siguran čekam li autobus na dobroj strani ulice i okrenem se baš prema toj devojci. Pošto smo već na neki način ostvarili kontakt, na šta se ona nasmeje, da proverim da li trebam sačekati tu ili sa druge strane ulice. U tom momentu se skapiramo da idemo u istom pravcu, šta više na isto stajalište. Došao autobus, ušli, nastavili da ćaskamo. Saznao sam jedino da joj se Vršac sviđa, ali da i ona misli da je lep samo za posetu ali ne i kao mesto stanovanja. Da se bavila neko vreme folklorom kao i ja. I da nismo preveliki ljubitelji Beograda, jer zbog njega ostali gradovi ne dobijaju skoro ništa, priča nam u jednom dahu Feher.

U tom momentu nailazi kontrola i tu Darko napravi grešku, bar tako kaže.

Umesto da sam lepo dao pare za tu kartu, ja sam pomislio da za jedno stajalište koje je preostalo, mogu stići jako brzo i peške pa je bezveze. Izašao sam iz autobusa, krenuo prema mestu gde se čeka linijski taksi kojim se ona vraćala za Pančevo i zakasnio 2 minuta da je sretnem opet. Barem po tome šta su mi taksisti koje sam zatekao tu rekli. I tek tada se setim da joj nisam čuo ime, niti rekao svoje, ili bar spomenuo da me sačeka nekoliko minuta ako želi. Ili barem da sam pitao nekoga od njih da li imaju broj telefona svog kolege sa kojim je otišla, pa da joj makar na izlasku kaže moje ime, ostavi broj ili bilo šta, priča dalje Darko.

Kako kaže, tajanstvena devojka iz Pančeva visoka je oko 160-165 centimetara, oko 20-25 godina, verovatno student.

Ima smeđu kosu srednje dužine koja je bila vezana u rep i osmeh koji može upotrebiti kao oružje od kojeg nema odbrane samo kad bi želela tako nešto. Čini mi se da je imala sa sobom crnu žensku torbu, ali nisam siguran. Odeću joj uopšte nisam ni primetio, baš zbog tog njenog osmeha. Iako ne znam ništa o njoj, ni da li je slobodna ili nije, molim je da mi se javi, da makar još jednom popričamo, završava svoju priču Darko Feher.

Baš tog dana u Beogradu nastala je i ova fotografija, po kojoj se nadamo da će tajanstvena devojka prepoznati mladića koji već nedelju dana traga za njom. 

Ukoliko odluči da mu se javi, redakcija Pančevo MOJKraj pristaće da posreduje u razmeni kontakt podataka. Darko je ostavio svoj broj telefona da ga prosledimo devojci da ga nazove. Molimo devojku da nam se javi na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na telefon redakcije 064 264 0055 i mi ćemo joj dati Darkov kontakt.

S nestrpljenjem očekujemo da saznamo hoće li priča dobiti srećan kraj, kako obično u filmovima biva.

Autor:  V.J.P.
Ocenite ovaj članak:
(68 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00