utorak, 15. maj 2018.  18:54h
Pročitano 1099 puta

Predavanje o bezbednosti mladih u saobraćaju

U Gradskoj upravi Grada Pančeva danas je održano predavanje za učenike 3. i 4. razreda srednjih škola, na temu bezbednosti mladih u saobraćaju.

Predavanju su prisustvovali učenici 3. i 4. razreda srednje škole Predavanju su prisustvovali učenici 3. i 4. razreda srednje škole Grad Pančevo

Odeljenje za saobraćaj Gradske uprave i Komitet za bezbednost saobraćaja grada Pančeva, u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja Republike Srbije i Savezom paraplegičara i kvadriplegičara Srbije realizuju projekat pod nazivom „Još uvek vozim“. 

U sklopu projekta predavači, koji su trajni invaliditet stekli u saobraćajnim nezgodama, prenošenjem ličnog iskustva kroz interakciju sa mladima, govore o ozbiljnosti posledica saobraćajnih nezgoda i rizičnim ponašanjima u saobraćaju.

 

0 predavaje saobracaj

 

Učenici su imali prilike da kroz predavanje i kratke filmove, koje su im prezentovali Duško Pešić, načelnik odeljenja za prevenciju i edukaciju Agencije za bezbednost saobraćaja i Slaviša Savić, predstavnik Saveza paraplegičara i kvadriplegičara Srbije, saznaju više o bezbednosti u saobraćaju.

Ovakav vid edukacije ocenjen je najvišim ocenama i kao takav postao je deo preventivnih aktivnosti usmeren pre svega ka licima koja tek postaju vozači.

 

0 predavanje saobracaj publika

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentar



Saglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00