petak, 11. maj 2018.  07:59h
Pročitano 3997 puta

Javni poziv za refundaciju dela novca za uvođenje gasa

U cilju poboljšanja kvaliteta ambijentalnog vazduha u gradu Pančevu, Programom budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Pančeva za 2018. godinu planirana su podsticajna sredstva, za korišćenje gasa kao energenta, u iznosu od 3.600.000 dinara.

Na javni poziv se mogu prijaviti građani, vlasnici individualnih objekata, sa teritorije MZ Gornji Grad, Strelište, Stari Tamiš, Vojlovice, Topole, dela Mise i dela teritorije MZ Centar Na javni poziv se mogu prijaviti građani, vlasnici individualnih objekata, sa teritorije MZ Gornji Grad, Strelište, Stari Tamiš, Vojlovice, Topole, dela Mise i dela teritorije MZ Centar Pančevo.MOJKraj.rs

U ovoj godini navedena sredstva će se koristiti kao pomoć za priključenje individualnih domaćinstava na gasnu mrežu, odnosno za sufinansiranje troškova tipskog gasnog priključka u toku 2018. godine, na taj način što će Grad Pančevo refundirati deo sredstava utrošenih u te svrhe, u iznosu od 47.500 dinara.

Na javni poziv se mogu prijaviti građani, vlasnici individualnih objekata, sa teritorije MZ Gornji Grad, Strelište, Stari Tamiš, Vojlovice, Topole, dela Mise i dela teritorije MZ Centar u kojima je izgrađena i u upotrebi ulična gasna infrastruktura čiji je vlasnik mreže i distributer JP “Srbijagas”, i koji su potpisali Ugovor o priključenju objekta korisnika sistema na distributivnu mrežu sa JP “Srbijagas” u toku 2018. godine (u daljem tekstu Ugovor) i uplatili sredstva JP “Srbijagas” za kupovinu tipskog gasnog priključka.

Zainteresovani građani koji ispunjavaju navedene uslove mogu se obratiti Gradu Pančevu za refundiranje dela sredstava utrošenih na kupovinu tipskog gasnog priključka, nakon čega će Grad Pančevo sa njima zaključiti ugovor i na tekući račun uplatiti 47.500 dinara.

Dokumentacija koju je potrebno podneti za javljanje na javni poziv je sledeća:

1. Popunjen Zahtev za refundiranje dela sredstava utrošenih na kupovinu tipskog gasnog priključka (obrazac traženog Zahteva se može preuzeti na sajtu Grada Pančeva ili preuzeti u Uslužnom centru grada Pančeva, Trg Kralja Petra I 2-4, Pančevo),
2. Kopija Ugovora sa JP “Srbijagas”,
3. Kopija fakture izdate od strane JP “Srbijagas”,
4. Kopija priznanice kojom se dokazuje uplata za kupovinu tipskog gasnog priključka,
5. Kopija ili očitana lična karta podnosioca,
6. Kopija platne kartice za tekući račun.

Navedenu dokumentaciju je potrebno podneti preko Uslužnog centra grada Pančeva, u zatvorenoj koverti na adresu: Gradska uprava grada Pančeva, Sekretarijat za zaštitu životne sredine,  Trg  Kralja Petra I 2-4, Pančevo, sa naznakom "Javni poziv za sufinansiranje troškova priključenja na gas".

Refundiranje sredstava zainteresovanim građanima, od strane grada Pančeva, vršiće se do utroška sredstava namenjenih za ovu svrhu, prema redosledu podnetih zahteva, a najkasnije do 15. decembra ove godine.

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00