petak, 27. april 2018.  21:03h
Pročitano 2919 puta

Danilo Bjelica izabran za direktora Zelenila

Na sednici Skupštine grada Pančeva odbornici su većinom glasova izabrali Danila Bjelicu za direktora JKP Zelenilo na period od četiri godine.

Danilo Bjelica imenovan je za direktora JKP Zelenilo na period od četiri godine Danilo Bjelica imenovan je za direktora JKP Zelenilo na period od četiri godine Pančevo.MOJKraj.rs

Danilo Bjelica, dipl. inženjer poljoprivrede za ratarstvo iz Pančeva poslednjih godinu dana obavljao je funkciju vršioca dužnosti direktora u ovom preduzeću.

Na današnjem zasedanju odbornici su usvojili i izmene Programa poslovanja JKP „Grejanje“ Pančevo sa finansijskim planom za 2018. godinu.

Većinom glasova usvojena je i Odluka o uspostavljanju saradnje i udruživanju sa gradovima i opštinama u slivu Gornji Dunav, kao i o pravu na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi čiji je osnivač pravno ili drugo fizičko lice na teritoriji Pančeva.

Odbornici su prihvatili predloge Odluka o izmenama i dopunama planova generalne regulacije tri naseljene celine, a aplauzom je pozdravljen finansijski izveštaj i izveštaj o radu Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“ u Pančevu.

Na Skupštini grada Pančeva prihvaćen je predlog o izmenama i dopunama Odluke o uređenju saobraćaja na teritoriji Grada Pančeva kao i o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00