četvrtak, 26. april 2018.  15:00h
Pročitano 1092 puta

Veliko prolećno čišćenje u Pančevu

Društveno odgovorna kampanja “CIF čisti Srbiju”, koju kompanija Unilever sprovodi peti put zaredom, ove godine počeće u Pančevu gde će deo Trga kralja Petra I biti očišćen i ulepšan.

Akcija će ove godine početi u Pančevu u centru grada Akcija će ove godine početi u Pančevu u centru grada CIF promo

Cilj projekta predstavlja podizanje svesti o značaju čistoće i higijenskih navika, ne samo u domovima već i širem okruženju. 

Velika akcija čišćenja u Pančevu sprovešće se 4. maja kada će predstavnici Unilevera, uz podršku JKP „Zelenilo Pančevo”, saditi cveće, čistiti grafite i postavljati nove klupe kako bi povratili sjaj i lepotu ovoj gradskoj lokaciji i učinili je što atraktivnijom za druženja i okupljanja.  

Kompanija Unilever i brend CIF pozivaju sve zainteresovane Pančevce da se pridruže akciji i daju doprinos ulepšavanju gradskog trga kako bi zajedničkim snagama svoje okruženje učinili zdravijim i lepšim.

Kampanja „CIF čisti Srbiju“ se sa velikim uspehom sprovodi širom Srbije od 2014. godine, a u prethodne četiri više od 20 lokacija od istorijskog, kulturnog i javnog značaja očišćeno je, ulepšano i spašeno od dodatnog propadanja. Do sada realizovanim akcijama postignuti su sjajni rezultati, a više informacija o kampanji možete pronaći na internet stranici www.cifcistisrbiju.rs.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00