utorak, 11. avgust 2015.  14:28h
Pročitano 2254 puta

Džunić i Šobota - najbolji policajci u julu

Inspektor za teške krađe i imovinske delikte Slobodan Šobota i policajac Nebojša Džunić iz Pančeva proglašeni su najboljim policajcima u julu, odlukom komisije Policijske uprave Pančevo i njima su danas uručene nagrade.

Nagrađeni policajci za jul su Slobodan Šobota i Nebojša Džunić Nagrađeni policajci za jul su Slobodan Šobota i Nebojša Džunić Pančevo.MOJKraj.rs

Policajac Džunić je od Južnobanatskog Okruga dobio tablet računar i 5.000 dinara, a inspektor Šobota je dobio od Grada Pančeva pohvalu i 5.000 dinara.

Miroljub Radojković, član Veća za obrazovanje uručio je nagradu najboljem policajcu za jul, Slobodanu Šoboti u ime Grada Pančeva.

Pančevo ima dobru saradnju sa Saobraćajnom policijom i školskim policajcima, jer je bezbednost dece u prvom planu. Drago mi je što je među nagrađenima i moj nekadašnji đak, rekao je Radojković.

Načelnik Južnobanatskog upravnog okruga dr Zoran Tasić uručio je nagradu najboljem policajcu Južnog Banata za jul, Nebojši Džuniću, policijskom službeniku Policijske ispostave „Jug“ Policijske uprave u Pančevu, koji je iskazao izuzetno zalaganje, stručnost i profesionalnost prilikom obavljanja policijskih poslova.

Ove nagrade imaju za cilj da podstaknu policajce da svoj posao obavljaju što bolje. Do sada su to bili policajci iz Pančeva, a narednih meseci nadam se da će biti i policajaca iz Alibunara, Bele Crkve, Kovina i ostalih mesta s teritorije Okruga, rekao je Tasić.

U ime nagrađenih policajaca na priznanjima se zahvalio inspektor Slobodan Šobota.

Želim da se zahvalim gradu Pančevu i Južnobanatskom okrugu na ovim priznanjima. Oni su velika motivacija za dalji rad Policijske uprave Pančevo, rekao je Šobota.

Nagrada “Policajac meseca” ustanovljena je pre tri meseca i zajedno je dodeljuju Grad Pančevo i Južnobanatski upravni okrug.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00