sreda, 4. april 2018.  18:53h
Pročitano 1029 puta

Javna akcija „Moj glas moja prava“

Članovi Udruženja „Na pola puta“, u okviru projekta “Samozastupnici za osnovna prava osoba sa invaliditetom u Srbiji“, sproveli su javnu akciju ispred Gradske uprave u kojoj su svojim sugrađanima delili balone uz poruku o njihovim pravima.

Članovi Udruženja „Na pola puta“ na štandu ispred Gradske uprave Pančevo Članovi Udruženja „Na pola puta“ na štandu ispred Gradske uprave Pančevo Na pola puta

Mladi iz udruženja već skoro dve godine učestvuju u ovom projektu, čiji je cilj doprinos poštovanju ljudskih prava osoba sa invaliditetom, gde kroz radionice i sastanke koji se održavaju jednom nedeljno, uče o svojim pravima, obavezama, kako postupiti u određenim situacijama, kako tražiti posao, šta je poštovanje, tolerancija, uvažavati nekog i biti uvažavan, na šta imamo prava po rođenju, a koja prava moramo zaslužiti sopstvenim postupcima.

Građani su lepo prihvatili i uključivali se u akciju, uz dobijeni balon saslušali poruku koju im mladi samozastupnici saopštavaju, tako da je Pančevo 3. i 4. aprila bio posebno šaren i poučan!

 

0 na pola puta Pvo

 

Projekat je podržan od strane EIDHR i realizuje se u 8 gradova u Srbiji: Novi Sad, Beograd, Niš, Jagodina, Subotica, Novi Pazar, Vlasotince i Pančevo. 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00