utorak, 3. april 2018.  08:11h
Pročitano 2076 puta

Društvo lovaca Pančevo održalo godišnju skupštinu

Lovačko udruženje Pančevo održalo je redovnu godišnju skupštinu 1. aprila na kojoj su predstavljeni izveštaj za prošlu i planovi za ovu godinu.

Radni deo Skupštine Lovačkog udruženja Pančevo Radni deo Skupštine Lovačkog udruženja Pančevo I.S.

Milan Dozet, predsednik Lovačkog udruženja kaže da je prošlu godinu obeležio razvojni potencijal udruženja i samoodrživi projekti koje sprovode i razvijaju.

Godina koja je pred nama donela je nove izazove pred udruženje. Unapređenje i proširenje kapaciteta Fazanerije, razvoj lovnog turizma, Kup Pančeva, očuvanje i unapređenje staništa su samo neki segmenti kojima smo se bavili i kojima ćemo se zasigurno baviti i dalje i razvijati u 2018/2019, rekao je na redovnom delu Skupštine predsednik Milan Dozet.

 

0 lovci skupstina pvo

 

Dozet se zahvalio svim lovcima Pančeva, jer svi ovi poduhvati su urađeni i sprovedeni uz pomoć lovaca i uz pomoć institucija s kojima su lovci partneri.

Skupštini je prisustvovao i predsednik Lovačkog saveza Srbije Dragan Šormaz. On je okupljenim lovcima izložio u kom smeru ide lovstvo u Srbiji.

 

0 dozet i sormaz

 

Šormaz je uručio Plaketu za lovačke zasluge Lovačkog saveza Srbije pančevačkom udruženju.

To dokazuje da smo na pravom putu, da svo ulaganje i projekti koje sprovodimo su vidljivi, a uspesi Udruženja dobili su i realnu potvrdu ovim činom, zaključio je Milan Dozet.

 

0 plaekta lovstvo

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/I.S.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00