utorak, 27. mart 2018.  21:35h
Pročitano 2655 puta

Prvi Uskršnji bazar u Pančevu od 29. marta do 4. aprila

Manifestacija “Uskršnji bazar” po prvi put će ove godine biti organizovana u Pančevu, od 29. marta do 4. aprila, na platou ispred Gradske uprave Pančevo.

Manifestacija “Uskršnji bazar” po prvi put će ove godine biti organizovana u Pančevu, od 29. marta do 4. aprila Manifestacija “Uskršnji bazar” po prvi put će ove godine biti organizovana u Pančevu, od 29. marta do 4. aprila

Organizator je Turistička organizacija Pančevo, u saradnji sa Udruženjem žena “Pančevke-Gornji grad”. 

Manifestacija će se održavati svaki dan na platou ispred Gradske uprave (Trg kralja Petra I 2-4),  od 10 do 18 časova, osim nedelje 1. aprila kada Bazar neće raditi zbog katoličkog Uskrsa.

Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije Pančevo kaže da je manifestacija organizovana sa namerom da istakne kulturno-umetničke i privredne potencijale grada i okolnih mesta.

Na štandovima će svoje radove izložiti gotovo sva udruženja sa teritorije Pančeva (“Pančevke”, “Petefi Šandor”, “Đetvan”, “Tamaši Aron”, “Panonke”, “Sveti Trifun” Dolovo, “Dolovke” i brojni drugi izlagači) i tako predstaviti svoju ponudu, ručne radove i zanatske proizvode, najavio je Stoilković.

Tokom manifestacije biće organizovan bogat i raznovrstan kulturno umetnički program koji će svakog dana počinjati u 15:30 časova, a na kome će se predstaviti umetnici, horovi i KUD-ovi s teritorije Pančeva.

Uskršnji bazar svečano će biti otvoren u četvrtak, 29. marta u 11 sati na platou ispred Gradske uprave Pančevo, a otvoriće ga Maja Vitman, gradska menadžerka Grada Pančeva.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00