utorak, 27. mart 2018.  20:55h
Pročitano 1010 puta

Zasedalo Gradsko veće Pančeva

Na 156. sednici Gradskog veća usvojen je Predlog načina rada sistema za kontinualni monitoring kvaliteta vazduha grada Pančeva i postupanju u slučajevima povećanih koncentracija zaguđujućih materijala u vazduhu.

Sa sednice Gradskog veća Pančevo Sa sednice Gradskog veća Pančevo Pančevo.MOJKraj.rs

Gradsko veće usvojilo je i Predlog zaključaka u vezi sa učestvovanjem Grada Pančeva na konkursu o dodeli sredstava za sufinansiranje fekalne kanalizacije na teritoriji AP Vojvodine u 2018. godini.

Na današnjem zasedanju prihvaćeno je da Grad Pančevo učestvuje na drugom pozivu za projekte Interreg IPA programa za prekograničnu saradnju Rumunija-Srbija sa pet predloga projekata.

Članovi Gradskog veća usvojili su Nacrt Odluke o izmeni i dopuni Odluke o postavljanju manjih montažnih pokretnih i drugih objekata na površinama javne namene, Nacrt plana za postavljanje pokretnih objekata i uređaja i bankomata na površinama javne namene, kao i Nacrt pravilnika za postavljanje privremenih montažnih objekata na površinama javne namene. O ovim zaključcima Gradskog veća izjašnjavaće se i odbornici na sednici Skupštine Grada Pančeva zakazanoj za 28. mart.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00