petak, 16. mart 2018.  20:35h
Pročitano 3284 puta

Novi direktori u Grejanju i Gradskoj stambenoj agenciji

Na današnjoj sednici Skupštine Grada Pančeva odbornici su većinom glasova za v.d. direktora JKP Grejanje imenovali Zdenku Jokić, a za v.d. direktora Gradske stambene agencije Nenada Rakića.

Sednica Skupštine Grada Pančeva Sednica Skupštine Grada Pančeva Pančevo.MOJKraj.rs

Zdenka Jokić je do sada obavljala posao direktora Gradske stambene agencije. Nakon što je Sandra Božić, dosadašnja direktorka Grejanja podnela ostavku na tu funkciju, kadrovska komisija Skupštine grada Pančeva odlučila je da Jokićevu postavi na mesto prvog čoveka Grejanja na period do godinu dana.

Nenad Rakić, diplomirani menadžer, na mesto v.d. direktora GSA na period do godinu dana, prelazi s mesta zamenika direktora JKP ATP.

Bogdan Savić imenovan je za novog predsednika Nadzornog odbora JKP Grejanje.

 

0 Zdenka Jokic Bogdan Savic i Nenad Rakic

Na slici: Zdenka Jokić, Bogdan Savić i Nenad Rakić (foto: Pančevo MOJKraj)

 

Nove članove dobio je i Savet za međunacionalne odnose, na čijem čelu će od danas biti dr Slobodan Ovuka.

Na čelo Komisije za rešavanje pritužbi na rad komunalnog policajca Komunalne policije Gradske uprave Grada Pančeva postavljen je Jovica Antonić, policijski službenik u PU Pančevo.

Novi Upravni i Nadzorni odbor imenovan je u Istorijskom arhivu Pančevo. Predsednik Upravnog odbora je diplomirani pravnik Dragan Zgerđa, a predsednica Nadzornog odbora je novinarka Milica Manić.

Danas su usvojene i delimične izmene u Upravnim i Nadzornim odborima Dečje radosti i Doma zdravlja.

Osim ovih kadrovskih tačaka dnevnog reda, odbornici su većinom glasova i bez rasprave usvojili Program rada Skupštine grada Pančeva za ovu godinu, Odluku o utvrđivanju razvojnog prioriteta Grada Pančeva i Odluku o postavljanju manjih montažnih, pokretnih i drugih objekata privremenog karaktera na površinama javne namene.

Većinom glasova usvojene su i Odluka o izmenama Odluke o uređenju saobraćaja na teritoriji grada Pančeva i Izmena Odluke o platama, naknadama i drugim primanjima izabranih i postavljenih lica i zaposlenih u organima grada Pančeva i naknadama odbornika Skupštine grada Pančeva, kao i izmene Finansijskih planova za ovu godinu ustanova kulture u gradu i Domovima kulture u naseljenim mestima.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00