četvrtak, 8. mart 2018.  13:06h
Pročitano 3224 puta

Saobraćajna policija ženama vozačima poklanjala cvet

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave saobraćajne policije jutros su u Pančevu simboličnim gestom, poklanjanjem cveća, čestitali sugrađankama 8. mart - Dan žena.

Prilikom redovne kontrole saobraćaja žene vozači na poklon su dobijale po cvet Prilikom redovne kontrole saobraćaja žene vozači na poklon su dobijale po cvet www.mup.gov.rs

Sugrađanke kojima su policajci, prilikom redovne kontrole saobraćaja čestitali Dan žena i poklanjali cveće, bile su prijatno iznenađene i nisu krile oduševljenje.

Policijski službenici koji su damama poklanjanjem cveća, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali praznik ističu da su na ovaj način želeli da im i oni ulepšaju današnji dan i još jednom ih podsete da poštuju saobraćajne propise i pažljivo i oprezno voze zbog vremenskih uslova.

Saobraćajni policajci i na ovaj način žele da pokažu da prevencija, briga i uzajamno poštovanje građana i policije predstavljaju važan faktor u postizanju veće bezbednosti i približavanja rada policije građanima.

Osim u Pančevu, na ovakav način, saobraćajna policija čestitala je Dan žena u svim policijskim upravama.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/MUP
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00