utorak, 27. februar 2018.  23:01h
Pročitano 1623 puta

Obuka za mlade u Pančevu u okviru programa “Aktivni građani”

Trening se realizuje u okviru istoimenog programa „Aktivni građani“ koji British Council od 2009. sprovodi širom sveta, ove godine i u Pančevu, u prostorijama Kluba ljubitelja igara i fantastike d20 (Ul. Zmaj Jove Jovanovića br. 24, Pančevo) u periodu od 2. do 4. marta (petak, subota i nedelja).

Trodnevni trening “Aktivni građani” namenjen je mladim, punoletnim pojedincima i pojedinkama koji žele da doprinesu promenama u svojim lokalnim zajednicama Trodnevni trening “Aktivni građani” namenjen je mladim, punoletnim pojedincima i pojedinkama koji žele da doprinesu promenama u svojim lokalnim zajednicama

“Aktivni građani” je trening program za osnaživanje mladih društvenih lidera koji promoviše interkulturalni dijalog i društveni razvoj pod vođstvom zajednice. 

Program okuplja ljude sa različitim verovanjima i perspektivama u cilju međusobnog učenja i deljenja znanja i iskustva. 

U okviru treninga učesnici će imati priliku da kroz interaktivan rad bolje razumeju svoje lokalne zajednice i njihov položaj u regionu, te da aktivno rade na njihovom unapređenju.

British Council i ambasada Velike Britanije u Srbiji, u partnerstvu sa organizacijom CETRA iz Pančeva, organizuju trodnevni trening “Aktivni građani” koji je namenjen mladim, punoletnim pojedincima i pojedinkama koji žele da doprinesu promenama u svojim lokalnim zajednicama.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00