utorak, 27. februar 2018.  20:27h
Pročitano 1115 puta

Osam parcela građevinskog zemljišta biće ponuđeno u zakup ili za kupovinu

Članovi Gradskog veća na današnjem zasedanju dali su saglasnost da se pokrene postupak otuđenja neizgrađenog građevinskog zemljišta i zaključak o javnom nadmetanju. 

Gradsko veće Pančevo Gradsko veće Pančevo Pančevo.MOJKraj.rs

To znači da će parcele biti ponuđene za kupovinu i davanje u zakup. U predlogu Odluke navedeno je da će biti ponuđeno osam parcela od kojih je šest na Strelištu u Ulici Stevana Sremca, a jedna na Novoseljanskom putu u Pančevu, a jedna u Glogonju

Kako se u tekstu oglasa za javno nadmetanje navodi licitacija za ovih osam parcela biće održana 3. aprila u Maloj Sali Gradske uprave.

Članovi Gradskog veća usvojili su i predlog Programa korišćenja sredstava iz budžeta za zaštitu životne sredine za 2018. godinu.

Usvojena je i Analiza poslovanja javnih preduzeća za 2017. godinu čiji je osnivač grad Pančevo, sa preduzetim merama za otklanjanje poremećaja u poslovanju, uz napomenu da su sva javna preduzeća u našem gradu prošle godine poslovala bez poremećaja u poslovanju.

Članovi Gradskog veća usvojili su i izmene finansijskih planova za naseljena mesta Starčevo, Glogonj i Banatsko Novo Selo, kao i izmene planova rada Istorijskog arhiva, Domova kulture u Pančevu i naseljenim mestima Starčevo i Banatsko Novo Selo.

Gradsko veće dalo je saglasnost da Pančevo učestvuje na Javnom konkursu za dodelu sredstava Pokrajinskog sekretarijata za finansije u 2018. godini za učešće u sufinansiranju projekta “Uz malu pomoć prijatelja” koji se finansira iz fonda Evropske unije.

Ovi zaključci upućeni su Skupštini grada Pančeva na usvajanje na prvom narednom zasedanju.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00