utorak, 27. februar 2018.  10:42h
Pročitano 1087 puta

Protestno pismo Opovčana i moguć raskig ugovora sa "Lastom"

Zoran Tasić, predsednik Opštine Opovo najavio je da će rukovodstvu "Laste" uputiti protestno pismo zato što autobusi nisu jutros krenuli iz Opova. 

Zoran Tasić, predsednik Opštine Opovo Zoran Tasić, predsednik Opštine Opovo

Takođe, lokalna samouprava razmatra raskid ugovora zbog nepoštovanja stanovnika ove južnobanatske opštine.

Da ne bude zablude i dezinformacija vezano za današnji jutarnji polazak, odnosno ne polazak autobusa “Lasta”, imam potrebu da iznesem činjenice. Radnici JP “Mladost” su celu noć radili na raščišćavanju svih putnih pravaca i svi putevi koji su u našoj nadležnosti su jutros bili prohodni (Opovo-Japanski cvet, Sefkerin - Zrenjaninski put, Baranda- Sakule, Sakule-Idvorska raskrsnica). Lično sam bio sa njima do 1, a od 4 dežuran je bio direktor JP Dragan Živković, kaže Tasić.

Tasić kaže da je "gospodi vozačima" jutros bilo hladno pa su ostali da spavaju, a svom dispečeru su javili da su autobusi zaleđeni i da ne mogu da ih startuju.

Ljudi nije to jedan autobus, već četiri polaska. Sramota. Ni jedan autobus GSP-a nije kasnio a kamoli da nije došao, pa nisu oni helikopteri. Više od 50 naših sugrađana danas nije otišlo na vreme na posao ili u školu, na fakultet... Ko će njihovu štetu da nadoknadi? Gospodine direktore SP Lasta, danas ću Vam uputiti protesno pismo, jer ne mogu da gledam više vaš nerad, bahatost prema nama iz “ruralnih” krajeva, vašu neodgovornost prema poslu i ugovorenim obavezama, jer mi kao opština skupo plaćamo sve vaše gluposti. Mislim da je došlo vreme da se pozdravimo, napisao je Tasić na svojoj fejsbuk stranici.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00