ponedeljak, 26. februar 2018.  15:10h
Pročitano 938 puta

“Eko Tamiš - novi turistički proizvod” predstavljen na Sajmu turizma

U skladu sa projektnim aktivnostima, u periodu od 22. do 25. februara u Beogradu na Međunarodnom sajmu turizma predstavljen je projekat „Eko Tamiš-novi turistički proizvod”, koji finansira EU u okviru INTERREG IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija–Srbija.

U okviru predstavljanja na sajmu održane su kratke prezentacije na štandovima TOO Zrenjanin i TOO Kovačica gde su emitovali kratki film o projektu U okviru predstavljanja na sajmu održane su kratke prezentacije na štandovima TOO Zrenjanin i TOO Kovačica gde su emitovali kratki film o projektu Pančevo.MOJKraj.rs

Da bi projekat bio predstavljen i promovisan na najbolji način, organizovan je nastup na ovoj najznačajnijoj sajamskoj manifestaciji u oblasti turizma u regionu. Na sajmu su predstavlјeni cilјevi i očekivani rezultati projekta, kao i projektne aktivnosti.

Tokom sajma na štandu su bili predstavnici svih partnera koji realizuju ovaj projekat, Pokret gorana i centar volontera iz Pančeva, Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga, Asocijacija „Miltonija“ iz Temišvara i Asocijacija za promociju turizma i razvoj iz Temišvara.  

 

0 komora na tur sajmu

 

U okviru tog predstavljanja na sajmu održane su kratke prezentacije na štandovima TOO Zrenjanin i TOO Kovačica gde su emitovali kratki film o projektu, urađen za potrebe sajamskog nastupa i promovisan propagandni materijal, posebno urađen za ovu priliku na srpskom i na engleskom jeziku, kao i ostale promotivne materijale koji su do sad realizovani u vidu brošura, lifleta i mapa.

Posete štandu su bile tokom celog sajma i na taj način je dat pun doprinos promociji projekta.

 

0 komora sajam

Autor:  PR objava
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00