sreda, 14. februar 2018.  06:00h
Pročitano 1568 puta

Služba za zapošljavanje raspisala konkurse za podsticanje zapošljavanja

Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je danas javne pozive i konkurse, u cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja predviđenih Programom rada za 2018. godinu.

Ulaz u Nacionalnu službu za zapošljavanje u Pančevu Ulaz u Nacionalnu službu za zapošljavanje u Pančevu Pančevo.MOJKraj.rs

Akcionim planom zapošljavanja za 2018. godinu, koji je usvojila Vlada Srbije, predviđeno je da za aktivne mere zapošljavanja ove godine bude izdvojeno 3,65 milijardi dinara iz sredstava Nacionalne službe, kao i dodatnih 550 miliona dinara za osobe sa invaliditetom.

Svi javni pozivi i konkursi su otvoreni do 30. novembra, osim Javnog konkursa za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica i Javnog konkursa za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlene osobe sa invaliditetom, koji su otvoreni do 2. aprila, kao i Javnog poziva nezaposlenima za dodelu subvencije za samozapošljavanje i Javnog poziva nezaposlenima romske nacionalnosti za dodelu subvencije za samozapošljavanje, koji su otvoreni do 16. aprila.  

Javni pozivi i konkursi Nacionalne službe za zapošljavanje objavljeni su u današnjem broju publikacije „Poslovi“, broj 764/765 i na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje.

Informacije o javnim pozivima i konkursima sva zainteresovana lica mogu dobiti i u svakoj organizacionoj jedinici Nacionalne službe za zapošljavanje ili putem Pozivnog centra Nacionalne službe za zapošljavanje, pozivom na broj 0800/300-301 (besplatan poziv iz fiksne telefonije).

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00