petak, 9. februar 2018.  20:50h
Pročitano 1295 puta

Druga faza projekta "Aktivni građani" počela u Pančevu

Druga faza projekta „Aktivni građani“ u organizaciji British Councila i ambasade Velike Britanije u Srbiji počela je u Pančevu, u regionalnom Centru za talente Mihajlo Pupin.

Projekat „Aktivni građani“ sprovodi aktivnosti kojima se motivišu i obučavaju mladi iz različitih krajeva Zapadnog Balkana da bolje razumeju potrebe svojih lokalnih zajednica i njihov položaj u regionu, te da aktivno rade na njihovom unapređenju Projekat „Aktivni građani“ sprovodi aktivnosti kojima se motivišu i obučavaju mladi iz različitih krajeva Zapadnog Balkana da bolje razumeju potrebe svojih lokalnih zajednica i njihov položaj u regionu, te da aktivno rade na njihovom unapređenju Žaklina Mijalković

Događaju su prisustvovali britanski ambasador u Srbiji, Denis Kif i predstavnici British Councila za Zapadni Balkan.

Tom prilikom potpisan je ugovor o saradnji između British Councila i Udruženja Cetra iz Pančeva. U ime Cetre ugovor je potpisao Predrag Mijalković.

 

0 ugovor aktivni gradjani

 

Projekat „Aktivni građani“ sprovodi aktivnosti kojima se motivišu i obučavaju mladi iz različitih krajeva Zapadnog Balkana da bolje razumeju potrebe svojih lokalnih zajednica i njihov položaj u regionu, te da aktivno rade na njihovom unapređenju. Projekat takođe jača sposobnosti mladih potrebne za zapošljavanje na savremenom tržištu rada, kao i njihovo razumevanje odgovornosti institucija prema potrebama i aspiracijama mladih.

Partneri British Councila na projektu su CETRA – Centar za edukaciju i transparentnost iz Pančeva, Udruženje studenata sa hendikepom iz Beograda, Udruženje za reviziju pristupačnosti iz Beograda, Ženska alternativa iz Sombora, Centar za omladinski rad iz Novog Sada, Program za dijalog mladih iz Novog Sada i Timočki omladinski centar iz Zaječara.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00