utorak, 6. februar 2018.  16:42h
Pročitano 814 puta

Gradsko veće usvojilo finansijske planove Mesnih zajednica u Pančevu za 2018. godinu

Članovi Gradskog veća na današnjoj sednici usvojili su finansijske planove pančevačkih Mesnih zajednica: Centar, Tesla, Kotež, Gornji grad, Stari Tamiš, Vojlovica, Mladost i Strelište, kao i planove naseljenih mesta Omoljica i Banatski Brestovac.

Gradsko veće usvojilo finansijske planove Mesnih zajednica u Pančevu za 2018. godinu Gradsko veće usvojilo finansijske planove Mesnih zajednica u Pančevu za 2018. godinu Pančevo.MOJKraj.rs

Danas su usvojeni i zaključci u vezi sa nosiocima posla na projektima „Izgradnja potamiškog kolektora – II faza“ i „Infrastrukturno opremanje „Severne industrijske zone“ u Pančevu – završetak izgradnje saobraćajnica“. Izvođača radova u „Severnoj zoni“ odrediće Sekretarijat za investicije, vrednost ugovora iznosi više od 33 miliona dinara, a sredstva je obezbedila Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine. Radove na II fazi potamiškog kolektora izvodiće JKP „Vodovod i kanalizacija“, a pokrajinska Uprava za kapitalna ulaganja obezbedila je blizu 87 miliona dinara, što je 50% potrebnih sredstava.

Gradsko veće grada Pančeva usvojilo je i Godišnji izveštaj o radu Žalbene komisije za prošlu godinu.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00