utorak, 23. januar 2018.  12:18h
Pročitano 1258 puta

Ugovor u vezi s natkrivanjem terase Odmarališta na Divčibarama prenet na Grad Pančevo

Članovi Gradskog veća na današnjem zasedanju usvojili su predlog da se Ugovor s izvođačem o izradi dokumentacije za projekat natkrivanja terase Odmarališta na Divčibarama prenese na Grad Pančevo.

S današnje sednice Gradskog veća Pančevo S današnje sednice Gradskog veća Pančevo Pančevo.MOJKraj.rs

JP Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva u julu prošle godine zaključilo je Ugovor o izradi dokumentacije za projekat natkrivanja terase na objektu odmarališta na Divčibarama.

U međuvremenu je došlo do promene osnivačkog akta, gašenja Direkcije i osnivanja novog JP Urbanizam koje je pravni naslednik tog preduzeća, ali je deo nadležnosti preuzela i Gradska uprava Pančevo koja je osnovala Sekretarijat za investicije.

U nadležnost Gradske uprave prešlo je vršenje investitorske funkcije na izradi projektno-tehničke dokumentacije, a sredstva koja su bila planirana za ovaj posao u finansijskom planu JP Direkcija prebačena su na Grad Pančevo. Da bi se postojeći ugovorni odnos usaglasio s promenama i važećim zakonskim propisima, JP Urbanizam kao pravni naslednik Direkcije ustupa ugovor sklopljen s izvođačem na Grad Pančevo, obrazložio je Milan Balčin, iz JP Urbanizam, Pančevo.

Izrada tehničke dokumentacije, arhitektonsko-građevinskog projekta i projekta konstrukcije neophodna je radi pribavljanja građevinske dozvole i prijava radova za potrebe izvođenja radova na nadogradnji terase na objektu odmarališta na Divčibarama.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00