petak, 19. januar 2018.  15:17h
Pročitano 1795 puta

Održane “Zimske radionice na Divčibarama”

Predškolska ustanova “Dečja radost“ Pančevo ima dugogodišnju tradiciju realizovanja letnjih kampova: likovne i eko-kolonije, a od pre nekoliko godina i sportskog, engleskog i muzičkog kampa. 

Oko 80 dece Predškolske ustanove “Dečja radost” učestvovalo je na “Zimskim radionicama na Divčibarama” od 12. do 19. januara Oko 80 dece Predškolske ustanove “Dečja radost” učestvovalo je na “Zimskim radionicama na Divčibarama” od 12. do 19. januara PU Dečja radost

Tako se rodila ideja da se, kao pilot-projekat organizuje jedan zimski, koji bi objedinio sve ove navedene.

Tako su se koordinatori kampova okupili i napisali program pod nazivom „Zimske radionice na Divčibarama“ sa idejom da sva deca – njih oko 80, prođe kroz svaku od radionica po dva puta tokom svog sedmodnevnog boravka. 

"Zimske radionice" održane su od 12. do 19. januara na Divčibarama, a učesnici su se danas vratili u Pančevo.

 

0 pro decja rad

 

Naravno, uz ostale aktivnosti i igre na snegu.

Iako pomalo umorni, zaključili smo da smo veoma zadovoljni postignutim, da su deca uživala družeći se, učeći i sarađujući u ovim radionicama, saopšteno je iz PU „Dečja radost“.

 

0 proj decja radost

 

Raznovrsni materijali, video i foto zapisi, panoi, dečji radovi, svedoče o tome, a roditeljima i javnosti biće predstavljeni u Dečjem kulturnom centru 8. marta povodom Dana Predškolske Ustanove.

 

0 decja radost svi ucesnici

Autor:  V.Čanković/S.Mirić
Ocenite ovaj članak:
(14 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00