utorak, 16. januar 2018.  17:03h
Pročitano 1184 puta

Uručena donacija u hrani Sigurnoj kući

Članovi udruženje građana „Prepoznaj u sebi“ uoči novogodišnjih i Božićnih praznika organizovali su akciju pod nazivom „Pomažemo hranom“ i prikupili osnovne životne namirnice ali i slatkiše, mleko, konzerviranu hranu, voće.

Prikupljene namirnice danas su predate zaposlenima iz Sigurne kuće Pančevo Prikupljene namirnice danas su predate zaposlenima iz Sigurne kuće Pančevo Prepoznaj U Sebi

Pošto su u fokusu naših aktivnosti deca i mladi, naša želja je, od početka bila, da sakupljeno prosledimo, poklonimo, deo Domu za decu i mlade bez roditeljskog staranja „Spomenak“, a deo Sigurnoj kući u Pančevu, rekao je Rade Mašić iz Udruženja „Prepoznaj u sebi“.

Pored osnovnih životnih namirnica kao što su brašno, šećer, ulje, pirinač, so, mnogi Pančevci su donirali i razne vrste keksa, slatkiša, čokolade, konzerve, mleko i voće i povrće.

Želeo bih da se iskreno zahvalim našim sugrađanima, našim Pančevcima na svemu što su donirali i stvarno pokazali da imaju veliku odgovornost i dobru volju za zajednicu u kojoj žive, kazao je Rade Mašić.

Predstavnici udruženja „Prepoznaj u sebi“ donaciju su uručili danas predstavnicima Sigurne kuće.

 

0 namirnice iz donacije

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00