ponedeljak, 8. januar 2018.  09:16h
Pročitano 1089 puta

Načelnica Južnobanatskog okruga na Badnji dan obišla je Sigurnu kuću

Kao i prošle godine, na Badnji dan u susret Božiću, najradosnijem prazniku načelnica Južnobanatskog upravnog okruga Danijela Lončar posetila je Sigurnu kuću u Pančevu.

Ovom posetom načelnica Danijela Lončar želela je da pošalje jasnu poruku podrške ženama koje se bore protiv nasilja i da im poruči da u toj borbi nisu same Ovom posetom načelnica Danijela Lončar želela je da pošalje jasnu poruku podrške ženama koje se bore protiv nasilja i da im poruči da u toj borbi nisu same Južnobanatski Upravni Okrug FB Page

Tamo su je dočekale Sanja Patalov, direktorka Centra za socijalni rad Pančeva i rukovodilac Sigurne kuće, Jasna Vujičić

Na radost Božića, na mir, radost i toplinu doma uoči ovog velikog praznika svi imamo pravo. Dečja radost i iskre u očima samo su podstrek da u narednom periodu imamo i volje i snage da istrajemo u misiji da naše društvo podsetimo na zaboravljene vrednosti, napoštovanje, požrtvovanje, a sve sa ciljem stvaranja zdrave i srećne porodice, jer samo zdrava i srećna porodica je garant zdravog i naprednog društva, poručila je načelnica Danijela Lončar.

nacelnic okruga i direktorka centra za socijalni rad u sigurnoj kuci

 

Ovom posetom načelnica Lončar želela je da pošalje jasnu poruku podrške ženama koje se bore protiv nasilja i da im poruči da u toj borbi nisu same. 

Država i društvo su odlučni u borbi protiv nasilja i onim što čine to i nedvosmisleno pokazuju.

Autor:  Južnobanatski Upravni Okrug
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00