ponedeljak, 1. januar 2018.  16:10h
Pročitano 1181 puta

Načelnica Okruga posetila vatrogasce u Novogodišnjoj noći

Danijela Lončar, načelnica Južnobanatskog upravnog okruga i komandant Okružnog štaba za vanredne situacije još jednu novogodišnju noć provela je sa vatrogascima spasiocima.

Danijela Lončar, načelnica Južnobanatskog upravnog okruga i komandant Okružnog štaba za vanredne situacije još jednu novogodišnju noć provela je sa vatrogascima spasiocima Danijela Lončar, načelnica Južnobanatskog upravnog okruga i komandant Okružnog štaba za vanredne situacije još jednu novogodišnju noć provela je sa vatrogascima spasiocima FB Page J.U.O.

Ovim obilaskom dežurne službe vatrogasne jedinice, koji polako ulazi u tradiciju, načelnica Lončar želela je da ukaže na značaj postojanja, rada i dela profesionalnih čuvara bezbednosti svih građana.

Za hrabrost i posvećenost, za brigu i neustrašivost, ne postoje reči kojima možemo iskazati zahvalnost za spokoj i sve učinjeno u cilju zaštite naše bezbednosti, zato ovim malim gestom želim da pokažem da su građani Južnog Banata ponosni na sve njih i poželim da u Novoj godini nemaju potrebe za intervencijama već da se družeći rade na jačanju kapaciteta i individualne spremnosti, izjavila je načelnica Lončar.

Izveštaj Centra za obaveštavanje kaže da je i ova noć prošla mirno. 

Vatrogasci Pančeva u 2017. godini imali su 1.700 intervencija. Vatrogasci-spasioci Pančeva, kao i svake druge večeri i u Novogodišnjoj noći su bili spremni da priskoče svakome u pomoć, kada je najpotrebnije.

Autor:  Južnobanatski Okrug
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00