utorak, 26. decembar 2017.  06:00h
Pročitano 2869 puta

Novogodišnji bazar i maskenbal u školi u Dolovu (FOTO)

U dolovačkoj osnovnoj školi povodom kraja prvog polugodišta i predstojećih praznika organizovani su Novogodišnji bazar i maskenbal.

U školi u Dolovu 22. decembra organizovan je maskenbal za kraj prvog polugodišta U školi u Dolovu 22. decembra organizovan je maskenbal za kraj prvog polugodišta N.R.

Učenici ove škole su u četvrtak, 21. decembra izložili svojih ruku dela, koja su uz pomoć nastavnika, pre svega Nataše Jovanov Dragosavac, pripremali nekoliko dana ranije. 

 

0 NOVOGODIsNJI BAZAR

 

Hol škole „Aksentije Maksimović“ u Dolovu i improvizovani pultovi od školskih klupa, zašareneli su se raznim predmetima koje su vešte ruke malih preduzetnika napravile. 

 

0 dolovo NOVOGODIsNJI BAZAR 5

 

Dan kasnije u petak, 22. decembra, školski hol još više se šareneo, takođe u duhu mališana, ovoga puta na maskenbalu. 

 

0 MASKENBAL.4

 

Klovnovi, indijanci, pekari, svatovi, hipici, gusari i razni drugi likovi, samo su deo maski koje su prikazali učenici ali i njihovi nastavnici. Sve to prošlo je uz druženje, pesmu i igru. Tu je naravno bio i deda Mraz koji se družio sa najmlađima.

Dolovački osnovci završili su prvo polugodište veselo i u tom duhu su dočekali zimski raspust. Euforiju će preneti i na praznike, sve do sredine januara kada se opet vraćaju u školske klupe.

 

0 dolovo MASKENBAL.3

Autor:  Nikola Radonjin
Ocenite ovaj članak:
(6 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00