ponedeljak, 25. decembar 2017.  15:37h
Pročitano 2460 puta

Sve je spremno da Pančevo bude kao drugi evropski gradovi

Sve je spremno za svečano otvaranje Ulice novogodišnje čarolije – manifestacije koja se po prvi put ove godine organizuje u Pančevu.

Sve je spremno da se Ulica Nikole Tesle pretvori u Ulicu novogodišnje čarolije Sve je spremno da se Ulica Nikole Tesle pretvori u Ulicu novogodišnje čarolije Pančevo.MOJKraj.rs

U Ulici Nikole Tesle i na Trgu Đorđa Vajferta od 25. do 31. decembra Turistička organizacija Pančeva pripremila je bogat kulturno-zabavni program u okviru nove manifestacije “Ulica novogodišnje čarolije”.

Već su postavljene drvene brvnare i bina na kojoj će biti organizovan muzički program, a ovom manifestacijom Pančevo počinje da liči na ostale evropske gradove u kojima se šetališne zone ukrašavaju novogodišnjom dekoracijom i najavljuju dolazak Nove godine.

Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije Pančevo zadovoljan je kako teku pripreme.

Pozivam sve Pančevke i Pančevce da dođu na svečano otvaranje u 18 sati i da prisustvuju programima koje smo pripremili za njih u narednih sedam dana. Naravno, pozivam ih i da 31. decembra, dođu ovde da zajedno dočekamo Novu 2018. godinu uz muzički program i vatromet, kazao je Stoilković.

Brvnare postavljene duž Ulice Nikole Tesle sa svojom ponudom biće otvorene svakog dana od 12 do 22 sata, a građani će na njima moći da pronađu različite đakonije, pića, rukotvorine za lepše i bogatije praznike.

Nakon svečanog otvaranja manifestacije danas u 18:10 nastupiće dečji hor Vokal kids, a u 20 sati koncert će održati rok bend Blues delivers.

Ulicu novogodišnje čarolije organizuje Turistička organizacija Pančevo uz podršku Grada Pančeva.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00