četvrtak, 14. decembar 2017.  07:48h
Pročitano 2016 puta

"Savetovalište za bezbednost-kuća bezbednosti'' u Pančevu i dalje jedino u Srbiji (VIDEO)

Pančevo je i dalje jedina lokalna samouprava u kojoj postoji kancelarija “Savetovalište za bezbednost - kuća bezbednosti”, osnovana u aprilu 2016. godine od strane Policijske uprave, a rezultati nakon prvih godinu dana postojanja potvrdili su opravdanost njenog otvaranja.

“Savetovalište za bezbednost-kuća bezbednosti'' nalazi se u Pančevu u Ulici Vojvode Radomira Putnika br. 14 “Savetovalište za bezbednost-kuća bezbednosti'' nalazi se u Pančevu u Ulici Vojvode Radomira Putnika br. 14 Pančevo.MOJKraj.rs

U prvih godinu dana rada kancelarije, kroz nju je “prošlo” blizu 600 stranaka, ne samo iz Pančeva već iz celog južnobanatskog okruga, bilo da su se javljali telefonom bilo da su dolazili lično.

Posle sumiranja rezultata, u PU Pančevo zadovoljni su postignutim, a rad prvog i za sada jedinog ovakvog savetovališta u Srbiji, pa i jugoistočnoj Evropi, ocenjen je odličnom ocenom, jer su građani prepoznali policiju kao partnera u borbi protiv protivzakonitih slučajeva.

Policijska uprava u Pančevu proširila je letos delatnost rada kancelarije ''Savetovalište za bezbednost-kuća bezbednosti'' koja se nalazi u Pančevu u Ulici Vojvode Radomira Putnika br. 14, u cilju efikasnijeg rada policije u lokalnoj zajednici.

Policijski službenici zaposleni u kancelariji ''Savetovalište za bezbednost-kuća bezbednosti'', pored toga što primaju građane u kancelariju i pružaju korisne informacije iz delokruga rada Ministarstva unutrašnjih poslova, na poziv građana izlaze i na teren i pružaju informacije i savete, a sve u cilju podizanja njihove imovinske bezbednosti.

Građani se mogu obratiti na telefon 013/343-970 i zakazati termin za dolazak policijskih službenika na njihovu kućnu adresu.

Pogledajte i promotivni spot namenski urađen za predstavljanje ovog "Savetovališta za bezbednost-kuća bezbednosti" građanima:

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(9 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00