četvrtak, 14. decembar 2017.  07:37h
Pročitano 1541 puta

U Udruženju "Prepoznaj u sebi" deca i roditelji pravili novogodišnje čestitke

Ljubaznošću kompanije „Staedtler“ i knjižare „Corner“ Udruženje građana „Prepoznaj u sebi“ iz Pančeva realizovalo je interaktivnu likovnu radionicu za decu i roditelje na kojoj su pravili novogodišnje ukrase i čestitke.

Radionicu su realizovale učiteljica Snežana Đorđević i Vesna Seferagić, koordinatorka programa u Udruženju „Prepoznaj u sebi“ Radionicu su realizovale učiteljica Snežana Đorđević i Vesna Seferagić, koordinatorka programa u Udruženju „Prepoznaj u sebi“ M.Dimitrijević

Radionicu su realizovale učiteljica Snežana Đorđević i Vesna Seferagić, koordinatorka programa u Udruženju „Prepoznaj u sebi“.

Snežana Đorđević, učiteljica OŠ Bratstvo Jedinstvo kaže da je osnovna zamisao bila da okupe decu i roditelje i da zajedno prave čestitke povodom predstojećeg praznika.

 

Snezana Djordjevic

 

Želja nam je da ovim novogodišnjim čestitkama obradujemo korisnike Gerontološkog centra i decu smeštenu u Domu za mlade bez roditeljskog staranja „Spomenak“. Imamo lepu saradnju s Udruženjem kao i knjižarom Korner, iskoristili smo to što je u toku promocija štedlerovog materijala za slikanje, da bismo proširili materijale i tehnike koje koristimo u izradi novogodišnjih čestitki, kazala je Đorđević.

 

Vesna Seferagic

 

Vesna Seferagić, koordinatorka programa u Udruženju „Prepoznaj u sebi“ kaže da je ovo prva od tri radionice za decu.

Nastavak sledi već u petak u školi „Bratstvo Jedinstvo“ gde će roditelji i deca praviti novu seriju čestitki. Takođe 28. decembra bićemo u Gradskoj upravi u okviru Novogodišnjeg bazara, gde će biti organizovana treća radionica. Na svakoj od radionica najbolji dečji radovi biće nagrađeni, kaže Seferagić.

0 IMG 20171213 192259

 

U Gradskoj upravi u holu biće dosta mesta, pa svako ko želi može da dođe i priključi se radionici bez posebne najave.

Gordana Grčić, direktorka preduzeća Tropik Trejd, zastupnik Štedlera za Srbiju i Crnu Goru, kaže da se sve ovo radi zbog dece, da firma uvek podržava ovakve manifestacije oko Nove godine i drugih prigodnih praznika.

 

0 IMG 20171213 192355

 

Predrag Patić, vlasnik knjižare Korner izrazio je zadovoljstvo što je mogao da priušti divno veče pred Novu godinu deci u Udruženju i što je ovo bila prilika da najmlađi Pančevci i njihovi roditelji isprobaju bojice i druge materijale iz Štedler asortimana.

 

0 IMG 20171213 192134

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00