subota, 1. avgust 2015.  09:47h
Pročitano 1104 puta

Prijave za kamp na Čardaku

Rekreativno-edukativni kamp „Društvo u prirodi“, koji omogućava srednjoškolcima Pančeva da kvalitetno provedu vreme na raspustu, biće održan od 17. do 23. avgusta. 

Kamp će ove godine biti održan od 17. do 23. avgusta Kamp će ove godine biti održan od 17. do 23. avgusta Kancelarija za mlade

Kancelarija za mlade grada Pančeva i Dom omladine i ovog leta su, peti put, u svoje aktivnosti uvrstili organizaciju i realizaciju ovog projekta.

Sedmodnevni kamp "Društvo u prirodi" namenjen je grupi od 20 polaznika i polaznica i podrazumeva predavanja, radionice i aktivnosti na otvorenom, kroz koje će biti obuhvaćene teme i oblasti koje se tiču života mladih u lokalnoj zajednici - zdravlje i odrastanje, volonterizam i aktivizam, zaštita životne sredine, slobodno vreme, mobilnost i rekreacija mladih, tolerancija i međusobno razumevanje, kultura i kreativnost i slično.

Sa srednjoškolcima će raditi predavači iz civilnog i javnog sektora, koji imaju dugogodišnja iskustva i znanja u ovim oblastima, saopštili su organizatori.

Kamp je namenjen mladima uzrasta prvog i drugog razreda srednjih škola sa teritorije grada Pančeva, a održaće se u periodu od 17. do 23. avgusta, u Školsko-rekreativnom centru “Čardak“, u Deliblatskoj peščari. 

Kompletno učešće u kampu, sa prevozom, smeštajem i obrocima, obezbeđeno je od strane organizatora.

Prijavni formular se nalazi na zvaničnom sajtu grada ili fejsbuk stranici Kancelarije za mlade. Popunjeni formular potrebno je do 9. avgusta poslati na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sa naznakom Prijava za učešće u Rekreativno-edukativnom kampu Društvo u prirodi 2015. 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade grada Pančeva, a kontakt osoba je Marija Komanov (kancelarija broj 204 ili telefonom na brojeve 013/308-907; 064/ 866-24-15, kao i na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00