ponedeljak, 11. decembar 2017.  17:52h
Pročitano 947 puta

Konkurs: Besplatna onlajn podrška za dva sajta iz dijaspore i regiona

Udruženje novinara Srbije (UNS) poziva udruženja, organizacije, medije i pojedince koji informišu srpsku zajednicu u dijaspori i regionu da se prijave na konkurs za besplatnu onlajn podršku za unapređenje sajtova.

Prijave na konkurs i obrazloženje poslati na adresu unsinfo1@uns.org.rs do 15. januara 2018. godine Prijave na konkurs i obrazloženje poslati na adresu unsinfo1@uns.org.rs do 15. januara 2018. godine www.pixabay.com

Na konkurs se mogu prijaviti udruženja/organizacije i mediji sa sedištem u zemljama dijaspore i regiona, kao i naši građani koji žive u dijaspori.

UNS ne pruža tehničku podršku za izradu sajtova. Ukoliko kandidati žele da pokrenu nove sajtove neophodno je da pošalju prezentaciju ili koncept novog sajta kojem će UNS moći da pruži podršku tek nakon njegovog objavljivanja na vebu.

Uz prijavu je potrebno poslati i obrazloženje o značaju sajta za zajednicu koju informiše, kao i razloge zbog kojih je podrška potrebna. 

Odabranim kandidatima pomoći ćemo savetima kako da biraju teme i povećaju čitanost i kako da iskoriste društvene mreže za promovisanje sajta.

Prijave na konkurs i obrazloženje poslati na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 15. januara 2018. godine.

Podrška za unapređenje sajtova najavljena je na Osmoj medijskoj konferenciji dijaspore i Srba u regionu u oktobru 2017. godine i realizuje se uz podršku Ministarstva spoljnih poslova – Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu.

Autor:  UNS
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00