ponedeljak, 11. decembar 2017.  14:34h
Pročitano 1470 puta

AIK Banka i Jubanka donirale opremu institucijama u Pančevu i Vršcu

AIK Banka i Jubanka su donirale računarsku opremu i nameštaj određenom broju ustanova u Pančevu i Vršcu, sa ciljem da onima koji borave u ovim institucijama obezbede bolje uslove rada i komfor. 

AIK banka zgrada na Novom Beogradu AIK banka zgrada na Novom Beogradu Promo

Ustanove kojima su AIK Banka i Jubanka donirale računarsku opremu i nameštaj su Dom zdravlja Pančevo, OŠ Jovan Sterija Popović Vršac, Opšta bolnica Vršac i Dom zdravlja Vršac, kao i Spec. psih. bolnica Dr Sl. Bakalović u Vršcu.

Zadovoljstvo nam je što smo u prilici da kroz ovaj oblik donacije pružimo podršku i obezbedimo bolje uslove rada jednom broju školskih i zdravstvenih ustanova u Pančevu i Vršcu. AIK Banka i Jubanka, kao društveno odgovorne institucije, imaju nameru da svojim primerom motivišu i druga pravna lica, kao i pojedince, da pruže pomoć onima kojima je pomoć najpotrebnija u interesu šire društvene zajednice, izjavio je Igor Milošević, direktor filijale Pančevo.

AIK Banka i Jubanka predstavljaju društveno odgovorne institucije koje vode računa o unapređenju uslova rada i života u široj društvenoj zajednici pomažući na najrazličitije moguće načine prevashodno one kojima je pomoć najpotrebnija. 

AIK Banka i Jubanka su uvek imale visok nivo svesti i odgovornosti prema kvalitetu života svojih sugrađana sa kojima su preuzele zajedničku obavezu i brigu za zdraviju i bolju budućnost šire društvene zajednice, navodi se u saopštenju za medije.

 

Autor:  PR objava
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00