sreda, 6. decembar 2017.  17:41h
Pročitano 1474 puta

“Ulica novogodišnje čarolije” proglašena za gradsku manifestaciju

Turistička organizacija Pančevo organizovaće manifestaciju “Ulica novogodišnje čarolije” od 25. do 31. decembra u Ulici Nikole Tesle i na Trgu Đorđa Vajferta u Pančevu.

Gradsko veće na današnjoj sednici donelo je Odluku da se “Ulica novogodišnje čarolije” proglasi gradskom manifestacijom.

Ova nova manifestacija u gradu ima za cilj isticanje turističkih, kulturno-umetničkih i privrednih potencijala grada Pančeva.

Planirano je da se u “Ulici novogodišnje čarolije” predstave izlagači-proizvođači domaće radinosti, starih zanata, a u okviru mini sajma gastronomije predstaviće se proizvođači vina, rakije, piva i meda.

Njihovi proizvodi biće izloženi u drvenim brvnarama duž Ulice Nikole Tesle u Pančevu, gde će biti postavljena glavna bina na kojoj će nastupati mnogobrojni izvođači.

Na ovaj način, manifestacija “Ulica novogodišnje čarolije” uz tradicionalnu manifestaciju “Novogodišnji bazar” predstavljaće novi, obogaćen koncept obeležavanja novogodišnjih praznika u gradu Pančevu, po uzoru na slične manifestacije u evropskim gradovima.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00