utorak, 28. novembar 2017.  17:09h
Pročitano 2056 puta

Kompasova prvodecembarska kampanja

Svetski dan borbe protiv side, 1. decembar, kao i svake godine, biće obeležen na odgovarajući način, najavljuju iz organizacije KOMPAS.

Naziv ovogodišnje KOMPAS-ove kampanje je „KondoMatiraj – Biraj pravi potez!“ Naziv ovogodišnje KOMPAS-ove kampanje je „KondoMatiraj – Biraj pravi potez!“

Naziv ovogodišnje KOMPAS-ove kampanje je „KondoMatiraj – Biraj pravi potez!“.

Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side organizovaće svoje aktivnosti u cilju skretanja pažnje na važnost ovog datuma, kao i na važnost same teme. 

Ove godine biće više različitih dešavanja. Pored toga što će grad biti okićen crvenim trakama i po tome je upečatljiv, organizatori pripremaju još neke posebne programe.

Od 12 sati sati, ispred Muzičke škole „Jovan Bandur“, građani će moći da uživaju u raznim igricama sa članovima ove organizacije, kao i popiti čaj, družiti se i zabaviti. 

Širimo znanje, pa se samim tim možete i informisati o svemu vezanom za hiv/aids, i svim sličnim problemima sa kojima se omladina susreće danas. Uz malo muzike i opuštenu atmosferu, idemo korak bliže ka rešavanju ove važne teme! Očekuju vas i poklončići!, najavila je Vera Bogosavljev, članica KOMPAS-a.

Ako vam ova ulična manifestacija promakne, možete prisustvovati tribini u Gradskoj biblioteci Pančevo. 

Govorićemo o socijalnom aspektu ove bolesti, lekovima, antidiskriminaciji, kao i načinima rešavanja upravo ovih problema. Ako se slučajno nađeš u Beogradu, svrati na koncert „Iskaza“. U saradnji sa njima, organizovali smo neka iznenađenja na licu mesta! Prošetaj do Zappa Barke u periodu od 22 do 5 sati, uživaj u svirci ovog benda, pokupi paketić, i na taj način podrži našu kampanju!, kaže Vera Bogosavljev.

Organizatori poručuju: Učestvuj i ti u podizanju svesti. Osmeli se. Razmisli. Očekujemo te na nekom od dešavanja! 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00