ponedeljak, 20. novembar 2017.  17:43h
Pročitano 1368 puta

Novogodišnji bazar – gradska manifestacija

Članovi Gradskog veća na današnjoj sednici dali su saglasnost da Pančevo bude potpisnik Sporazuma o saradnji radi zajedničkog nastupa na međunarodnim sajmovima koji imaju investicioni karakter. 

Gradsko veće proglasilo je "Novogodišnji bazar" za gradsku manifestaciju Gradsko veće proglasilo je "Novogodišnji bazar" za gradsku manifestaciju Pančevo.MOJKraj.rs

Ovaj sporazum Vlada Vojvodine ponudila je lokalnim samoupravama koje imaju status grada u pokrajini. Ideja Pokrajinske vlade je da tokom 2018. godine na četiri najveće sajamske manifestacije koje imaju investicioni karakter zajedno nastupe lokalne samouprave koje imaju status grada, kako bi predstavile investicione potencijale AP Vojvodine.

Gradsko veće proglasilo je "Novogodišnji bazar" za gradsku manifestaciju. Ove godine Grad će Bazar realizovati u saradnji sa Turističkom organizacijom Pančevo.

Kako je obrazložila Gordana Ćirić, Novogodišnji bazar biće kao i prošle godine organizovan na platou ispred Gradske uprave, od 28. do 30. decembra. 

Za sve učesnike Grad je obezbedio zatvoreni izložbeni prostor, šator, koji će biti osvetljen i imaće grejna tela, kako bi izlagači bili u što humanijim uslovima, a poseta bila što veća. Grad ne želi samo da izlagačima pruži priliku da se predstave i nešto zarade, već i da sugrađani imaju mogućnost zabave pred Novu godinu, rekla je ona.

Gradsko veće dalo je saglasnost JKP ATP da obnovi kratkoročno kreditno zaduženje u visini od 15 miliona dinara koje se uzima radi likvidnosti preduzeća u vidu dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00