četvrtak, 16. novembar 2017.  10:09h
Pročitano 1060 puta

Članovi “Prepoznaj u sebi” u poseti Narodnoj skupštini

Povodom Međunarodnog dana demokratije Narodna skupština Republike Srbije i inicijativa Otvoreni parlament održavaju treću „Nedelju parlamentarizma“ od 13. do 19. novembra pod sloganom „Imate reč”. 

Članovi Udruženja Prepoznaj u sebi juče su obišli Narodnu skupštinu Republike Srbije Članovi Udruženja Prepoznaj u sebi juče su obišli Narodnu skupštinu Republike Srbije P.U.S.

Nedelja parlamentarizma je serija događaja koji za cilj imaju bolje povezivanje i upoznavanje građana i građanki Srbije sa radom Narodne skupštine.

Organizovanjem različitih događaja otvara se prostor za debate o učešću građana u demokratskim procesima, značaju otvorenosti parlamenta kao institucije, kao i različitim načinima komunikacije između građana i njihovih direktno izabranih predstavnika.

Događaji koji su podržani i odobreni pančevačkom Udruženju “Prepoznaj u sebi” od strane Narodne skupštine Republike Srbije i inicijative Otvoreni parlament su poseta Narodnoj skupštini i upoznavanje s narodnim poslanikom.

 

0 marinika s prepoznaj u sebi

 

Članovi Udruženja “Prepoznaj u sebi” juče su realizovali jednočasovnu posetu Narodnoj skupštini Republike Srbije, a nakon toga i upoznavanje sa narodnim poslanikom ili poslanicom iz Pančeva. U okviru tog programa mladi Pančevci imali su prilike da razgovaraju s narodnom poslanicom Marinikom Tepić i saznaju više o ulozi republičkog parlamenta i njihovim zaduženjima.

Rade Mašić, koordinator aktivnosti u Udruženju kaže da je “delegacija” bila sastavljena od đaka nekoliko pančevačkih srednjih škola zainteresovanih za rad i funkicionisanje parlamenta. 

 

0 prepoznaj pred skupstiom

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/R.M.
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00