utorak, 7. novembar 2017.  15:32h
Pročitano 884 puta

Izložba “Natpisi na etnografskim predmetima”

U holu Gradske uprave Pančevo otvorena je izložba pod nazivom “Natpisi na etnografskim predmetima” u okviru 17. međunarodnog festivala pevačkih grupa “Etno glas”, po kome je Pančevo već čuveno i koje baštini tradiciju, izvorno pevanje, običaje i kulturu.

U holu Gradske uprave Pančevo otvorena je izložba pod nazivom “Natpisi na etnografskim predmetima U holu Gradske uprave Pančevo otvorena je izložba pod nazivom “Natpisi na etnografskim predmetima Grad Pančevo

Otvaranju manifestacije i izložbe prisustvovao je gradonačelnik grada Pančeva, Saša Pavlov i Dejan Trifunović, umetnički direktor Kulturno umetničkog društva “Stanko Paunović”.

 

IMG 2958

 

Festival ima i svoj obrazovni aspekt i odličan prateći program.

Kulturno umetničko društvo “Stanko Paunović” NIS-RNP u saradnji sa Domom omladine Pančevo, organizuje 17. “Etno Glas”, susrete pevačkih grupa, koji će biti održani od 7. do 12. novembra. 

Festival se održava pod pokroviteljstvom Grada Pančeva i pokrajinskog Sekretarijata za kulturu, a učestvuju pevačke grupe iz Srbije, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Švajcarske.

 

Plakat program 17 etno glas pancevo

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00