utorak, 7. novembar 2017.  14:50h
Pročitano 1386 puta

Najuspešnijim učenicima uručene nagrade povodom Dana grada

Povodom Dana grada, najuspešnijim učenicima osnovnih i srednjih škola-takmičarima, danas su uručene nagrade u Gradskoj upravi Pančevo.

Nagrade đacima uručili su mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća i Miladin Mitrović, predsednik Upravnog odbora Centra za talente Nagrade đacima uručili su mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća i Miladin Mitrović, predsednik Upravnog odbora Centra za talente Grad Pančevo

U pitanju je 63 učenika iz Pančeva koji su prošle školske godine učestvovali na takmičenjima iz opštih školskih predmeta i osvojili jedno od prva tri mesta na državnim i međunarodnim takmičenjima, i oblastima zastupljenih u Regionalnom centru za talente "Mihajlo Pupin", Pančevo.

 

IMG 2945

 

Takvih učenika je čak 63, od kojih su neki nosioci i više nagrada na takmičenjima iz različitih predmeta. 

Grad je tih 63 učenika nagradio sa blizu 500 hiljada dinara. Oni su pojedinačno dobili od po 4.000 do 27.000 dinara, u zavisnosti od ranga takmičenja i osvojene nagrade. Više od 60 učenika, od šestog do osmog razreda osnovnih i sva četiri razreda srednjih škola osvojilo je više od 70 prvih, drugih i trećih mesta na renomiranim takmičenjima u Republici Srbiji i inostranstvu.

Svečanosti je prisustvovala članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje, mr Tatjana Božić i tom prilikom čestitala i dodelila nagrade uspešnoj omladini grada Pančeva, zajedno sa direktorom Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“ dr Dragoljubom Cucićem i predsednikom Upravnog odbora Centra za talente, Miladinom Mitrovićem.

 

IMG 2950

Autor:  Grad Pančevo/Pančevo MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00